NIEUWS

2020.10.12

YPER MUSEUM IN A+

Happy to see our Yper Museum project appearing in the september museum edition of A+!

 
2020.09.03

START UITVOERING IN BERCHEM

Uitvoering van ons project Zilverkwartier gaat nu echt van start. Vandaag wordt er 5.000m3 beton gepompt om de keldervloer te realiseren. Het project omvat 82 woningen op en rond een supermarkt. Door de logistiek van de supermarkt volledig inpandig te organiseren maken we een aantrekkelijk alzijdig gebouw. Het dak van de supermarkt wordt een grote collectieve daktuin bereikbaar vanuit alle woningen en verbonden met de buurt. Het project wordt aangesloten op een warmtenet dat restwarmte vanuit de Agfa Gevaert site gebruikt. Surf naar WERK 110-ZKB voor meer info.

2020.08.25

LAATSTE WEEK VOOR OPLEVERING FASE 1

De laatste week is ingegaan voor fase 1 van de verbouwingswerken van de basisschool De Evenaar in Borgerhout. Alle hens aan dek aldaar! Vanaf 1 september gaat de school weer open met een nieuwe refter en nieuwe sanitaire ruimtes. Volgende fases volgen in de komende vakantieperiodes! 

2020.07.10

START UITVOERING IN OOSTENDE

Uitvoering is gestart voor ons project 9 sociale huurwoningen in Oostende met kunstintegratie van Dennis Tyfus. Voor meer info over het project surf naar WERK 108-WIO.

2020.07.10

START UITVOERING IN BORGERHOUT

Uitvoering is gestart voor de verbouwingswerken in de basis- en kleuterschool De Evenaar Borgerhout. Fase 1, een nieuwe refter en sanitaire ruimtes, wordt uitgevoerd tijdens de zomervakantie en zal klaar zijn tegen 1 september. Voor meer info over het project surf naar WERK 119-DEA.

ARCHIEF
Wie houdt nu niet van cookies